berk&rock Admin
Mesaj Sayısı : 380 Nerden : fenerbahçe cumhuriyeti Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: cash flow-hayata küstüm Perş. Mayıs 22, 2008 10:45 pm | |
| Yaşamak sorun oldu hayallerim kayboldu cash flow doldu bu gece olumune hissettim kiskanc gozleri mahfettim cigerime cektim koşeme cekildim koc kefenin cebi bile boş cildin cok hoş ya aydinliklara koş sonra evlat bize yanliş yapani hep yak komur olsun geri giden omur olsun gozler dolsun sozler acilara konsun anam, avradim olsun alirim girtlagini sabir et allahini inkar etme şukret, yaşamak cok gec cunku reddettim kendimi kestim poyraz ile karanliklarin uzerine estim zivanayi test ettim vurdum cigaralik oluyorum allahim yaralandik bir baktim yalniz kaldik iki yarali kadere bulali dert, cile cekmek sokakta surtene ekmek yok devriye gezen memurlar şok oluyor rap doluyor kalbimin odalarina zorlama beni, eviri cash flow'u beynine kaz izmir, kiş, yaz farketmez yer altinda kimseyi affetmez coluk, cocuk katletmez savaşimiz asla bitmez kendini bilmez isyankar neye fayda son pişmanlik duşmanlik besliyoruz biz kalmadi dostum ne de aklimda bir iz herşey ustuste gelmedi mi? [x2] paralar dertleri vermedi mi? [x2] derbeder olmedi mi? [x2] cevap verin [x2] o senin vatandaşin, askerin [x2] rastgele maskenin arkasina saklandin [x2] belki aklandin [x2] cunku haplandin [x2] oluyorsun, kanin akiyor koc [x2] sen de goruyorsun [x2]
gulmek bu kadar zor olmamali isyan var ama allaha degil baktim baktim pencereden dalmiş gitmiş ruhum gokyuzune bunalimin esiri oldum ciktim agladim her gece tek başima yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hala olumu duşundum her gece bedenim yatsin artik cansiz ve birini duşundum beni tutsun, ceksin bu adam hep şanssiz biliyorum beni duşunen birileri var ebedi sabrim abartisiz yaşiyorum her gunumu dupduru su gibi cok ciddi yalansiz anlam veremedim veremiyorum insanlar yapiyor hep rol benim gibi iyiler sayiyo yerinde kotuler aliyor hep yol iyi niyetime hep kendimi verdim degişemez artik cok zor durumuna baktim kendime dikkat dostlari tanimak cok zor yalancinin mumu yandi, sondu kullar goremedi, hep kordu yaşama sevincimi kaybettim ve tutkum sondu cevreme kendime baktim inanamadim muşkul hayrete duştum kaldim yine tek başima bomboş dunya ahiret dunyaya kustum herşey ustuste gelmedi mi? [x2] paralar dertleri vermedi mi? [x2] derbeder olmedi mi? [x2] cevap verin [x2] o senin vatandaşin, askerin [x2] rastgele maskenin arkasina saklandin [x2] belki aklandin [x2] cunku haplandin [x2] oluyorsun, kanin akiyor koc [x2] sen de goruyorsun
[x2]
En son berk&rock tarafından Cuma Mayıs 23, 2008 6:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
joey jardison v.i.p. üye
Mesaj Sayısı : 97 Nerden : MEZARIN İÇİNDEN Kayıt tarihi : 19/05/08
| |
berk&rock Admin
Mesaj Sayısı : 380 Nerden : fenerbahçe cumhuriyeti Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: cash flow-hayata küstüm Perş. Mayıs 22, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
eray & rock Admin
Mesaj Sayısı : 622 Nerden : ölümle yaşamın kesiştiği yerden Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: cash flow-hayata küstüm Cuma Mayıs 23, 2008 4:39 pm | |
| | |
|