berk&rock Admin
Mesaj Sayısı : 380 Nerden : fenerbahçe cumhuriyeti Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: ismail yk 2008 gidersen Çarş. Mayıs 21, 2008 2:52 pm | |
| Ayrılalım isteme benden Ayrılamam kopamam senden Yıkılırım, çırpınırım ben Seviyorum ölümüne Yar gidemezsin Bu acıyı verme bana sen de bitersin
[Koro] Gidiyorum deme bana kahrolurum yokluğuna Beni yalnız bırakıp gitme Gidersen seni ararım gidersen can alırım Sonra canıma kıyarım yeminim olsun
Gidersen seni ararım Gidersen can alırım Sonra canıma kıyarım Yeminim olsun
Nasıl inandım sana ben? Hani benim canımdın sen? Alışmışım vazgeçemem senden. Seviyoum ölümüne yar gidemezsin Bu acıyı verme bana sen de bitersin
[Koro] Gidersen seni ararım Gidersen can alırım Sonra canıma kıyarım Yeminim olsun
İstediğin nedir senin? İstediğin önce “Seni seviyorum” deyip, Hayatına grip, “Canım” dediğin o insanı Bir anda silmek mi ha? Yok öle! (Yok öyle!)
İstediğin, delicesine seven birini, öylesine ezip geçmek mi? Kolay mı be! Bu kalpte ya sen ya hiiç. Bu acıyı bana verme yoksa..
En son berk&rock tarafından Cuma Mayıs 23, 2008 7:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
eray & rock Admin
Mesaj Sayısı : 622 Nerden : ölümle yaşamın kesiştiği yerden Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ismail yk 2008 gidersen Çarş. Mayıs 21, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
berk&rock Admin
Mesaj Sayısı : 380 Nerden : fenerbahçe cumhuriyeti Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ismail yk 2008 gidersen Çarş. Mayıs 21, 2008 8:35 pm | |
| | |
|
eray & rock Admin
Mesaj Sayısı : 622 Nerden : ölümle yaşamın kesiştiği yerden Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ismail yk 2008 gidersen Perş. Mayıs 22, 2008 5:59 pm | |
| | |
|